085 – 019 71 85

24/7 bereikbaar

Beste elektriciens van het Gooi. Ze waren er meteen. Ook een goede prijs”

Roel Rienstra

Een andere elektricien kon de reden van de kortsluiting in mijn appartement niet achterhalen. Gelukkig deze jongens wel”

Janine Mazrahi

Alles werd snel en keurig uitgevoerd. Ook de prijs was goed vergeleken met andere offertes die we hadden ontvangen. Goed bedrijf”

Michelle Romph

R

Ervaren monteurs

R

24/7 spoeddienst

R

vooraf prijsopgave

Elektricien Blaricum

Betrouwbaar en ervaren

Op zoek naar een voordelig en allround elektriciteitsbedrijf in Blaricum of omgeving? Elektricien Blaricum is onderdeel van de snelle en betrouwbare Elektricien Hilversum

Bel ons nu

Elektricien Blaricum

Stel dat de zekeringen van uw huis of bedrijf in Blaricum blijven doorslaan. U wilt ze vervangen, maar gebruikt een zekering van 20 ampère als vervanging voor 15 ampère. Dan ontstaat overbelasting van de bedrading en kunt u onbedoeld brandgevaar veroorzaken. Een slimmere zet is om een professionele elektricien Blaricum in te schakelen. Met ruim twintig jaar ervaring op het gebied van alles wat met elektra te maken heeft, helpen we u graag van uw probleem af. Bekijk ons uitgebreid dienstenpakket op Elektricien Hilversum!

Onderhoud elektra

Uw huis is een aanzienlijke investering en het is begrijpelijk dat u het zo lang mogelijk veilig en in topconditie wilt houden. Met dat in gedachten is het belangrijk om alles in uw huis goed te onderhouden. Een van de belangrijkste onderhoudsprocedures die u moet volgen, is onderhoud elektra.

Regelmatig elektrisch onderhoud van uw huis kan u namelijk helpen uw energiekosten aanzienlijk te verlagen, waardoor u op lange termijn een aanzienlijk bedrag kunt besparen. Een elektricien kan bijvoorbeeld helpen bij het identificeren van problemen met het energieverbruik in uw huis en energiezuinige opties voor uw huis aanbevelen op het gebied van elektriciteit, zoals energiezuinige LED-lampen.

De belangrijkste reden waarom u het elektrische onderhoud van uw huis bij moet houden, is echter dat u daarmee uw huis en uw gezinsleden veilig houdt. Door uw elektrische installaties zo nu en dan te laten inspecteren, kan een gekwalificeerde elektricien u gemakkelijk vertellen of er gevaarlijke problemen in uw huis zijn en deze verhelpen voordat ze schade veroorzaken. Als u bepaalde problemen opmerkt, zoals het vaak afslaan van een groepenkast, dan betekent dit dat u zo snel mogelijk een elektricien moet bellen om deze te laten inspecteren.

 

Meer dan 20 jaar ervaring

Elektra aanleggen

Elektrische bedrading is ingewikkeld en kan gevaarlijk zijn. Een amateur kan gemakkelijk zorgen voor slechte draadverbindingen, overbelaste circuits of defecte aarding. Deze situaties zijn gevaarlijk voor u, uw gezin en uw eigendommen. Door ons in te schakelen voor al uw elektrawerkzaamheden, loopt u deze risico’s niet. Onze elektricien Blaricum doet de installatie van meterkasten, vervangen groepenkasten, legt elektra aan en voort alle benodigde elektriciteitswerkzaamheden voor nieuwbouw uit. Met onze ruime ervaring kunt u ervan verzekerd zijn dat we al deze klussen veilig en snel uitvoeren. Elektra aanleggen? Stuur ons gerust een mail of bel!

Elektricien Blaricum

Onze elektriciens werken in huizen en op bouwplaatsen, maar ook in bedrijven of fabrieken, zowel binnen als buiten. Zij hebben ervaring met een scala aan onderhoudswerkzaamheden, ongeacht waar de werkzaamheden plaatsvinden. Zo kunnen onze vakmensen uw huis opnieuw bedraden en een oude zekeringkast vervangen door een nieuwe stroomonderbrekingskast voor extra apparaten. Uiteraard kunnen ze ook nieuwe verlichting en andere elektrische huishoudelijke artikelen installeren, zoals plafondventilators.

Een elektricien Blaricum die gespecialiseerd is in de bouw, installeert voornamelijk bedradingssystemen in fabrieken, bedrijven en nieuwe huizen. Een elektricien Blaricum die gespecialiseerd is in onderhoud, repareert bestaande elektrische systemen en elektrische apparatuur. Betekent dit dat u voor elke specialisatie een andere vakman nodig heeft? Niet als u ons inschakelt! Ons bedrijf heeft deskundigen die u dankzij hun ruime ervaring op beide gebieden van dienst kunnen zijn.

elektricien Blaricum
elektricien Blaricum

Spoed Elektricien Blaricum

Onze elektriciens repareren of vervangen elektrische en elektronische apparatuur in uw huis wanneer deze kapot is. Ze voeren de nodige reparaties zo snel mogelijk uit om overlast tot een minimum te beperken. Moet u items zoals stroomonderbrekers, zekeringen, schakelaars, elektrische en elektronische componenten of draad vervangen, dan kunt u op ons rekenen. Ook kan onze elektricien huizen periodiek inspecteren op alle apparatuur om er zeker van te zijn dat deze goed werkt.

Trouwens, onze elektricien Blaricum installeert en onderhoudt alle elektrische systemen en elektriciteitssystemen voor niet alleen uw huis, maar ook voor uw bedrijf of fabriek. We installeren en onderhouden ook de bedrading en regelapparatuur waar elektriciteit doorheen stroomt. Moet u elektrische apparatuur en machines in uw fabriek of bedrijf installeren of onderhouden en heeft u een elektricien Blaricum nodig, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij adviseren ook graag het management van uw bedrijf over bijvoorbeeld de vraag of de voortdurende werking van bepaalde apparatuur gevaarlijk kan zijn.

Groepenkast vervangen

Het elektrische paneel of de groepenkast, ook wel bekend als een stroomonderbreker, is niet anders. De meeste huizen hebben nu meer televisietoestellen, keukenapparatuur en andere gadgets die elektriciteit nodig hebben. Hierdoor is het elektrische systeem van uw huis mogelijk niet ingesteld op uw elektriciteitsbehoeften. Een sterk verouderde groepenkast kan vaak problemen veroorzaken, simpelweg vanwege slijtage van onderdelen.

Als uw groepenkast warm is, een verbrande geur verspreidt of brandvlekken heeft, zijn dit ook tekenen van een prehistorisch paneel dat niet is uitgerust om de hoeveelheid stroom die er doorheen stroomt aan te kunnen. Dit kan een huisbrand en andere problemen veroorzaken. Als u dit merkt bij uw groepenkast, bel dan onmiddellijk uw vertrouwde elektricien Blaricum of Elektricien Bussum.

Wij werken met een team van erkende elektriciens. Naast elektrische noodreparaties omvatten enkele van de elektriciensdiensten die door het bedrijf worden geleverd reparatie van stopcontacten en schakelaars, installatie van plafondventilators, verlichtingsinstallatie, reparatie van residentiële bedrading, installatie van landschapsverlichting en elektrische inspecties van woningen. Groepenkast vervangen van uw huis? Bel vandaag nog onze elektriciens!

erkende elektromonteurs Blaricum
stroomstoring Blaricum

Krachtstroom aanleggen

Hoewel een-fase-vermogen tegenwoordig meer voorkomt, wordt drie-fase-vermogen, ook wel bekend als krachtstroom of draaistroom, gekozen als het vermogen bij uitstek voor veel verschillende soorten toepassingen. Generatoren bij elektriciteitscentrales leveren driefasige elektriciteit. Dit is een manier om drie keer zoveel elektriciteit te leveren langs drie draden als via twee kan worden geleverd, zonder de dikte van de draden te vergroten. Het wordt meestal in de industrie gebruikt om motoren en andere apparaten aan te drijven.

Krachtstroom wordt zelden voor huishoudelijke doeleinden gebruikt. Veelal laten bedrijven krachtstroom aanleggen, omdat industriële verwerkingsmachines aanzienlijk meer stroom verbruiken dan huishoudelijke apparaten en kantoorapparatuur. Als in dit geval een lage spanning zoals 120V wordt gebruikt, is er een zeer hoge stroom nodig om voldoende vermogen te leveren.

Om continue veiligheid te garanderen, moet de isolatie regelmatig worden getest; beschadigde isolatie verhoogt het risico op een fout, waardoor personeel en apparatuur gevaar lopen. Dat zijn allemaal zaken die onze ervaren elektriciens als geen andere onder de knie hebben. Meer weten? Maak vandaag nog contact met ons!

CONTACT

elektricien hilversum
E

Groepenkast vervangen

E

Stroompunten aanleggen

E

Stroom-storingen

E

stopcontacten vervangen

E

oude stroom voorzieningen vervangen

E

Deskundige monteurs

CONTACT

Onze diensten

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Bent u benieuwd naar een prijsindicatie voor elektra aanleggen of repareren in uw woning of bedrijf in Blaricum? Bel dan gerust Elektricien Hilversum op voor meer informatie. U kunt uiteraard ook een vrijblijvend adviesgesprek. Heeft u bovenstaande problemen in de regio van Almere? Dan staan de elektriciens van onze partner Elektricien Amsterdam voor u klaar.

elektricien Blaricum
Call Now Button