085 – 019 71 85

24/7 bereikbaar

Beste elektriciens van het Gooi. Ze waren er meteen. Ook een goede prijs”

Roel Rienstra

Een andere elektricien kon de reden van de kortsluiting in mijn appartement niet achterhalen. Gelukkig deze jongens wel”

Janine Mazrahi

Alles werd snel en keurig uitgevoerd. Ook de prijs was goed vergeleken met andere offertes die we hadden ontvangen. Goed bedrijf”

Michelle Romph

R

Ervaren monteurs

R

24/7 spoeddienst

R

vooraf prijsopgave

Elektricien Eemnes

Betrouwbaar en ervaren

Op zoek naar een voordelig en allround elektriciteitsbedrijf in Eemnes of omgeving? Elektricien Eemnes is onderdeel van de snelle en betrouwbare Elektricien Hilversum

Bel ons nu

Elektricien Eemnes

Elektricien Eemnes kan u bij diverse zaken met betrekking tot elektriciteit in uw woning van dienst zijn in Eemnes en omgeving. Als elektricien Hilversum zijnde kunnen wij u bijvoorbeeld helpen met het vervangen van de groepenkast, maar ook met bijvoorbeeld het aanleggen van nieuwe elektronica. Alle zaken die betrekking hebben tot elektriciteit zijn dingen die erg zorgvuldig gedaan moeten worden. Elektriciteit is immers iets dat professionaliteit eist en veiligheid staat dan ook voorop. Met een bak aan ervaring kunnen we u helpen met van alles en nog wat als het gaat om elektriciteit. Onder nu ons veelzijdige aanbod en neem contact op bij vragen of als we u ergens mee van dienst kunnen zijn! Wij als elektricien bieden diverse diensten waar u gebruik van kunt maken.

Meer dan 20 jaar ervaring

Groepenkast vervangen

De Elektricien Eemnes kan u optimaal van dienst zijn als de groepenkast vervangen het gene is wat u wilt. Er kunnen verschillende redenen zijn di ervoor zorgen dat u uw groepenkast wilt vervangen. Een mogelijke reden is dat u een modernere en betere groepenkast nodig heeft. Ook kan het zijn dat u bij het elektra aanleggen, bijvoorbeeld bij het plaatsen van extra stopcontacten erachter bent gekomen dat u hierbij ook beter een nieuwe groepenkast kunt nemen. Stopcontacten zijn namelijk gelinkt met uw groepenkast. Wanneer de Elektricien Hilversum uw groepenkast komt helpen wordt er zeer zorgvuldig te werk gegaan. Met een bak aan ervaring weten onze specialisten goed wat er wel en niet slim is om te doen. Bij het vervangen van een groepenkast is bijvoorbeeld brandgevaar een van de zaken die bij kijken kan komen als deze taak wordt uitgevoerd door iemand die er geen verstand van heeft. Onze specialisten voorkomen dit gevaar en vervangen uw groepenkast op zeer nette en professionele wijze.

Elektra aanleggen

Bij het aanleggen van elektra geven we u indien nodig het juiste advies en zorgen wij ervoor dat de elektra in, of misschien wel buiten uw woning exact naar uw wens wordt aangelegd. In sommige gevallen is het zo dat bij elektra aanleggen het nodig is ook wat te vervangen in de groepenkast. Indien dit het geval is zorgen wij ervoor dat u direct op de hoogte bent. Wij gaan professioneel te werk en leggen de elektra die u aangelegd wilt hebben optimaal aan. Zo kan het bijvoorbeeld zo zijn dat u extra verlichting aangelegd wilt hebben, of misschien wel een data netwerk. Wij kijken ten alle tijden wat het beste is en voorkomen zaken zoals kortsluiting en overbelasting. We zorgen dat alles veilig wordt geregeld en dat uw elektra binnen de kortste keren is aangelegd door onze specialisten.

elektricien Eemnes
elektricien Eemnes

Krachtstroom aanleggen

Een krachtstroom is nodig op het moment dat er gebruik gemaakt gaat worden van apparaten die erg veel elektriciteit nodig hebben. In de meeste gevallen gaat het hierbij om apparaten die meer spanning nodig hebben dan 230 Volt. Krachtstroom aanleggen is iets dat door specialisten gedaan moet worden. Bij het uitvoeren van deze taak is er een rote hoeveelheid aan de juiste kennis nodig om allereerst te zorgen dat alles veilig verloopt. Zo moeten zaken zoals overbelasting, kortsluiting, maar ook brandgevaar worden voorkomen. Met jarenlange ervaring zorgen onze specialisten hier dan ook voor en wordt er te werk gegaan op een dusdanige wijze dat veiligheid ten alle tijden voorop staat. Ook is het aanleggen van krachtstroom een taak die op de juiste manier gedaan moet worden zodat de krachtstroom daadwerkelijk goed werkt. Wat er gedaan wordt tijdens het aanleggen van krachtstroom is in principe het maken van een aanpassing. Er wordt namelijk een aanpassing gemaakt in uw installatie. Nadat deze aanpassing op de juiste wijze is gemaakt kan apparatuur eenvoudig worden aangesloten tussen de fasen. Een krachtstroom aanleggen is echter wel uitsluitend mogelijk indien u een 3-fasenaansluiting hebt.

Onderhoud elektra

Ook voor de onderhoud van diverse elektra in en om uw woning of misschien wel bij uw werkplek kunt u uiteraard terecht bij ons. Het is slim om af en toe je elektra te onderhouden om ervoor te zorgen dat alles goed en veilig blijft functioneren. Als u bijvoorbeeld in een relatief oud huis woont en de elektra niet of niet vaak onderhouden heeft, kan dit na verloop van tijd voor nare en soms zelfs gevaarlijke situaties zorgen. Zo kunnen na een tijdje elektriciteitsleidingen niet meer optimaal werken. Het is uiteraard ook prima mogelijk dat u zelf geen idee heeft of uw elektra wel toe is aan een onderhoudsbeurt. Dit is niet erg, maar het is wel het beste om risico’s uit te sluiten. Daarom is het in dit geval een aanrader om contact op te nemen en via deze weg een afspraak in te plannen. Bij de afspraak kan er dan gekeken worden of uw elektra toe is aan onderhoud. Onderhoud elektra kan dan zo nodig voor een andere datum worden ingepland.

erkende elektromonteurs Eemnes
stroomstoring Eemnes

Snelle en veilige service Elektricien Eemnes

Wij gaan ten alle tijden op een zeer professionele en vakkundige wijze te werk. De taken die uitgevoerd moeten worden bij uw elektriciteit worden uitgevoerd op een dusdanige wijze dat u zelf geen risico’s loopt. Ook realiseren wij ons dat storingen die met elektriciteit te maken hebben niet altijd kunnen wachten tot de volgende ochtend. Om die reden hebben wij dan ook een spoedservice die u 24 uur per dag en 7 dagen per week kunt bereiken. Ook onze partner elektricien Huizen is 24/7 bereikbaar. Wanneer er een storing is die dan niet kan wachten zijn wij binnen de kortste keren ter plaatsen om u te helpen. Wij leveren altijd een goede kwaliteit en zorgen dat u na afloop van de onderhoud of de reparatie tevreden bent.

CONTACT

elektricien hilversum
E

Groepenkast vervangen

E

Stroompunten aanleggen

E

Stroom-storingen

E

stopcontacten vervangen

E

oude stroom voorzieningen vervangen

E

Deskundige monteurs

CONTACT

Onze diensten

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Bent u benieuwd naar een prijsindicatie voor elektra aanleggen of repareren in uw woning of bedrijf in Eemnes? Bel dan gerust Elektricien Hilversum op voor meer informatie. U kunt uiteraard ook een vrijblijvend adviesgesprek. Heeft u bovenstaande problemen in de regio van Almere? Dan staan de elektriciens van onze partner Elektricien Amsterdam voor u klaar.

elektricien Eemnes
Call Now Button