085 – 019 71 85

24/7 bereikbaar

Beste elektriciens van het Gooi. Ze waren er meteen. Ook een goede prijs”

Roel Rienstra

Een andere elektricien kon de reden van de kortsluiting in mijn appartement niet achterhalen. Gelukkig deze jongens wel”

Janine Mazrahi

Alles werd snel en keurig uitgevoerd. Ook de prijs was goed vergeleken met andere offertes die we hadden ontvangen. Goed bedrijf”

Michelle Romph

R

Ervaren monteurs

R

24/7 spoeddienst

R

vooraf prijsopgave

Elektricien Huizen

Betrouwbaar en ervaren

Op zoek naar een voordelig en allround elektriciteitsbedrijf in Huizen of omgeving? Elektricien Huizen is onderdeel van de snelle en betrouwbare Elektricien Hilversum

Bel ons nu

Elektricien Huizen

Als Elektricien Huizen zijnde kunnen wij u helpen met alle zaken die betrekking hebben tot de onderhoud, reparaties en problemen van elektriciteit binnen uw woning. Elektriciteit komt in elke woning en in vrijwel ieder pand wel voor. Denk bijvoorbeeld aan de meterkat, het centrum van elektriciteit in uw woning. Wanneer er iets fout gaat met elektriciteit kan dit diverse oorzaken hebben, maar daarnaast kan het ook diverse gevolgen hebben die niet altijd prettig zijn. Elektriciteit is eenmaal geen spelletje en er dient zeer zorgvuldig mee omgegaan te worden. Wij als elektricien Huizen en omgeving staan dan ook 24/7 klaar voor uw problemen met betrekking tot elektriciteit. Op onze site kunt u onze veelzijdige diensten ontdekken. Wij als elektricien Huizen doen alles ten alle tijden zo efficiënt mogelijk.

Meer dan 20 jaar ervaring

Diverse diensten en problemen

Bij onze diensten denken wij altijd met u mee. Indien zich een probleem voordoet dat vaker kan voorkomen richten wij ons niet enkel op het oplossen van het probleem, maar ook op het voorkomen dat het probleem zich binnen korte tijd opnieuw zal voordoen. U kunt bijvoorbeeld denken aan overbelasting. Overbelasting is een veel voorkomend probleem. Het ontstaan vaak doordat zoals het woord al aangeeft, de meterkast in een bepaalde woning of pand overbelast wordt. Indien dit het geval is raden wij u bijvoorbeeld aan uw meterkast uit te breiden. Ook bij het uitbreiden van uw meterkast kunnen wij u uiteraard van dienst zijn. Wij zullen u altijd het advies geven en indien u hiermee akkoord gaat kunnen wij de dienst ook verrichten voor u. In sommige gevallen gaat dit op afspraak, maar in spoedgevallen zijn we erg snel bij u. Ook kortsluiting is een probleem dat veel voorkomt. Wanneer dit bijvoorbeeld in de nacht gebeurt en erg snel opgelost moet worden zijn we in korte tijd bij u. Wij zullen uw probleem dan ook altijd oplossen. Een stroomstoring behoort tot de meest voorkomende spoedgevallen. Een stroomstoring kan diverse oorzaken hebben. De oorzaak achterhalen we altijd alvorens we aan de slag gaan, want zonder deze te weten kunnen we uiteraard niet zorgen voor een oplossing. Overbelasting en kortsluiting zijn vaak de reden van een stroomstoring. Elektricien Huizen staat altijd voor u klaar.

elektricien huizen
elektricien huizen

Ervaren vakmensen

Wanneer u een probleem heeft, onderhoud nodig heeft of toe bent aan een bepaalde vervanging komen wij altijd ter plaatsen met zeer ervaren vakmensen. Wij hebben een ruime bak aan ervaring wat ons dan ook onderscheid. In iedere situatie kunnen we kijken naar de oplossingen en dusdanig bij u vertrekken dat u tevreden achterblijft. De jaren aan ervaring die wij hebben zorgen er dan ook voor dat we vrijwel elke situatie al eens eerder hebben meegemaakt. Elektriciteit is een vakgebied dat kennis vereist om er mee aan de slag te gaan. Daarom hebben wij ook de juiste vakmensen met de juiste kennis. In praktijk wordt alles zeer zorgvuldig uitgevoerd en er wordt ten alle tijden rekening gehouden met uw wensen. Als bedrijf met ruim 10 jaar aan ervaring zijn wij overigens ook gecertificeerd voor het werk dat we doen.

Huizen en omgeving

Als elektricien Huizen verlenen wij onze diensten niet uitsluitend in Huizen, maar ook in de omgeving van Huizen uiteraard. Op onze website kunt u kijken naar de diensten die we verlenen. Problemen met uw meterkast, groepenkast, stopcontacten of andere stroomproblemen kunnen we in heel Huizen en omgeving voor u oplossen. U kunt een afspraak met ons maken, maar ook voor spoedsituaties zijn we bereikbaar in Huizen en omgeving. Als elektricien Huizen zijnde doen wij er alles aan altijd snel op locatie te zijn. Indien u zelf twijfels heeft over of uw woongebied valt in ons servicegebied kunt u hiervoor altijd even bellen. Wij hebben geen openingstijden en zijn telefonisch dan ook 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Onder Huizen en omgeving, onze servicegebieden als elektricien Huizen, vallen onder anderen de plaatsen Blaricum, elektricien Laren en Emnes.

erkende elektromonteurs huizen
stroomstoring huizen

Een snelle service

Als elektricien Huizen en omgeving hebben wij een erg snelle service. Wanneer er sprake is van een bepaalde onderhoud die verricht moet worden in uw elektriciteit, of wanneer er bijvoorbeeld sprake is van elektra aanleggen, de groepenkast vervangen of de meterkast vervangen kunt u hiervoor een afspraak bij ons maken. Het is echter wel zo dat in sommige gevallen deze problemen niet de luxe hebben om tot de volgende dag te wachten op een oplossing. Juist om die reden bieden wij tevens een spoedservice. Wij zijn telefonisch altijd bereikbaar, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Spoedproblemen moeten als het gaat om elektriciteit zeer snel worden opgelost en hierdoor staan wij dan ook voor u klaar. Wanneer er sprake is van spoed zijn we binnen zeer korte tijd bij u.

Een perfectionistische aanpak

Naast dat onze service zeer snel is, hebben wij ook een maximaal perfectionistische aanpak. Zoals gezegd is elektriciteit geen spelletje. Wij gaan daarom ook erg serieus aan de slag met uw probleem. Uw meterkast vervangen wordt bijvoorbeeld in hoog tempo gedaan, maar er wordt wel zeer veilig, zorgvuldig, kwalitatief goed en efficiënt gewerkt. Hetzelfde geldt voor bij elektra aanleggen en bijvoorbeeld de groepenkast vervangen. Wij houden in iedere situatie rekening met de gevaren die bij kijken kunnen komen en anticiperen hier dan ook op.

CONTACT

elektricien hilversum
E

Groepenkast vervangen

E

Stroompunten aanleggen

E

Stroom-storingen

E

stopcontacten vervangen

E

oude stroom voorzieningen vervangen

E

Deskundige monteurs

CONTACT

Onze diensten

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Bent u benieuwd naar een prijsindicatie voor elektra aanleggen of repareren in uw woning of bedrijf in Huizen? Bel dan gerust Elektricien Hilversum op voor meer informatie. U kunt uiteraard ook een vrijblijvend adviesgesprek. Heeft u bovenstaande problemen in de regio van Amsterdam? Dan staan de elektriciens van onze partner Elektricien Amsterdam voor u klaar.

elektricien huizen
Call Now Button