085 – 019 71 85

24/7 bereikbaar

Beste elektriciens van het Gooi. Ze waren er meteen. Ook een goede prijs”

Roel Rienstra

Een andere elektricien kon de reden van de kortsluiting in mijn appartement niet achterhalen. Gelukkig deze jongens wel”

Janine Mazrahi

Alles werd snel en keurig uitgevoerd. Ook de prijs was goed vergeleken met andere offertes die we hadden ontvangen. Goed bedrijf”

Michelle Romph

R

Ervaren monteurs

R

24/7 spoeddienst

R

vooraf prijsopgave

Elektricien Naarden

Betrouwbaar en ervaren

Op zoek naar een voordelig en allround elektriciteitsbedrijf in Naarden of omgeving? Elektricien Naarden is onderdeel van de snelle en betrouwbare Elektricien Hilversum

Bel ons nu

Elektricien Naarden

Woont u in Naarden, Hilversum of omgeving en heeft u problemen met de elektriciteit? Of wilt u uw elektrische systeem uitbreiden, vervangen of nieuw laten aanleggen? Dan is Elektricien Naarden graag uw partner. Als onderdeel van Elektricien Hilversum hebben wij meer dan 20 jaar ervaring met alle soorten elektriciteitswerken. Of het nu het aanleggen van een nieuw stroompunt is of dat er een nieuwe meterkast geplaatst moet worden, u kunt ons overal voor inschakelen. Heeft u moeite om elektrische apparatuur, zoals een keramische kookplaat te plaatsen? Ook dan is het mogelijk om ons in te schakelen.

Meer dan 20 jaar ervaring

Met spoed Elektricien Naarden nodig bij storing elektra?

Een kortsluiting in uw elektrische systeem kan voor een hoop narigheid zorgen. Er hoeft misschien niet direct brand te ontstaan, maar er is wel altijd een risico. Storing elektra is dikwijls het gevolg van oude elektrische leidingen die in veel oude woningen nog aanwezig zijn. U kunt op het moment van de storing geen of maar gedeeltelijk elektriciteit gebruiken en ook elektrische apparatuur kan stuk gaan. U kunt dus niet te lang wachten op een elektricien. Gelukkig kunt u dan onze spoeddienst bellen. Wij zijn er 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u. Of het nu ’s nachts is, in het weekend of op een feestdag, wij zijn altijd bereikbaar. Dit is voor u wel zo’n prettig idee om te weten dat uw lokale elektricien Hilversum altijd klaarstaat om uw storingen te verhelpen.

elektricien Naarden
elektricien Naarden

Elektricien Naarden helpt u bij zowel nieuwbouw als renovatie

Of u nu een nieuwe woning laat bouwen of een oudere woning renoveert, er moet nieuwe elektra worden aangelegd of elektra moet worden verlegd. Wanneer u een nieuwbouwwoning wilt betrekken, wilt u wel genieten van moderne elektriciteit die aan de eisen van deze tijd voldoet. Misschien wilt u wel profiteren van alle luxe in uw nieuwe woning, zoals een domotica systeem. Dit zijn zaken die u het beste direct goed kunt laten aanleggen, zodat u niet achteraf voor problemen komt te staan of dat u later nog eens moet uitbreiden. Dit geldt ook bij een renovatie van de woning. Ook al heeft u een oude woning, met nieuw aangelegde elektra voldoet uw woning toch aan de eisen van deze tijd. Maakt u hiervoor een afspraak met ons, zodat wij uw elektriciteit vakkundig komen aanleggen. U mag van ons op de allerhoogste kwaliteit rekenen en een elektrisch systeem die aan uw wensen voldoet.

Elektricien Naarden is uw partner bij al uw elektriciteitswerken

Of het nu gaat om grote elektriciteitswerken, zoals het aanleggen van een volledig elektrisch systeem, het vervangen van een groepenkast of het verleggen van elektra, onze vakkundige monteurs zijn er voor u. Maar ook voor kleinere elektriciteitswerken mag u ons inschakelen. Een kleine ingreep, zoals het plaatsen van een stopcontact op een plek waar u geen stroom heeft, kan al een enorm gemak zijn. Heeft u elektriciteitswerken die moeten worden uitgevoerd? Neemt u dan telefonisch of via via e-mail contact met ons op. Uiteraard zijn wij voor een spoedreparatie 24 uur per dag voor u beschikbaar.

erkende elektromonteurs naarden
stroomstoring naarden

Groepenkast vervangen

De groepenkast moet vooral in oudere woningen vervangen worden. Daar wordt het ook nog wel eens stoppenkast genoemd, omdat hier nog gebruik wordt gemaakt van de klassieke stoppen. U kunt soms lang met de oude groepenkast, maar soms komt u er niet onderuit om tot vervanging over te gaan. Denkt u aan een volledige renovatie van een oude woning, waarbij de gehele elektrische installatie vervangen wordt. Een groepenkast vervangen is dan een logisch onderdeel. Een andere reden is dat u meer elektrische apparaten wilt gebruiken en die kunnen niet allemaal op één groep aangesloten worden. Uw systeem wordt dan te zwaar belast. Ook als u krachtstroom wilt aanleggen, is een nieuwe groepenkast aan te raden. Dit zijn ingrijpende elektrische werkzaamheden waar Elektricien Naarden ervaren in is. Laat u uw groepenkast door ons vervangen, dan weet u zeker dat vervanging professioneel en vakkundig zal plaatsvinden. Maakt u hiervoor een afspraak met ons door even te bellen of een e-mail te sturen.

Elektra aanleggen door elektricien Naarden

Elektra aanleggen is een klus dat om expertise vraagt. Het is uiterst belangrijk dat een elektrisch systeem correct wordt gelegd. Heeft u zelf niet of nauwelijks ervaring met het leggen van elektriciteit, dan is het niet verstandig om hier zelf mee aan de slag te gaan. U loopt een te groot risico op ongelukken en de kans is aanwezig dat het systeem niet correct wordt aangesloten. Dit kan zeer grote gevolgen hebben, zoals kortsluiting en zelfs brand. Vertrouw bij het aanleggen van elektra daarom op de vakkennis van de monteurs van Elektricien Naarden. Onze monteurs zijn opgeleid en hebben ruime ervaring met het aanleggen van elektriciteit en alles wat hierbij komt kijken. U weet dan zeker dat u zich over uw elektra geen zorgen meer hoeft te maken. Schakelt u ons ook in bij het verleggen van elektra. Dit is vaak van toepassing bij een renovatie. Ook dan mag u wederom op onze expertise rekenen.

CONTACT

elektricien hilversum
E

Groepenkast vervangen

E

Stroompunten aanleggen

E

Stroom-storingen

E

stopcontacten vervangen

E

oude stroom voorzieningen vervangen

E

Deskundige monteurs

CONTACT

Onze diensten

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Bent u benieuwd naar een prijsindicatie voor elektra aanleggen of repareren in uw woning of bedrijf in Naarden? Bel dan gerust Elektricien Hilversum of Elektricien Weesp op voor meer informatie. U kunt uiteraard ook een vrijblijvend adviesgesprek. Heeft u bovenstaande problemen in de regio van Amsterdam? Dan staan de elektriciens van onze partner Elektricien Amsterdam voor u klaar.

elektricien naarden
Call Now Button