085 – 019 71 85

24/7 bereikbaar

Beste elektriciens van het Gooi. Ze waren er meteen. Ook een goede prijs”

Roel Rienstra

Een andere elektricien kon de reden van de kortsluiting in mijn appartement niet achterhalen. Gelukkig deze jongens wel”

Janine Mazrahi

Alles werd snel en keurig uitgevoerd. Ook de prijs was goed vergeleken met andere offertes die we hadden ontvangen. Goed bedrijf”

Michelle Romph

R

Ervaren monteurs

R

24/7 spoeddienst

R

vooraf prijsopgave

Elektricien Hilversum

Groepenkast vervangen

Op zoek naar een voordelig en allround elektriciteitsbedrijf in Hilversum om de groepenkast te vervangen of te repareren? Bel nu met Elektricien Hilversum.

Bel ons nu

Vervangen van uw groepenkast

Defecte stoppen in uw groepenkast? Of voldoet uw groepenkast niet meer aan de actuele regelgeving? Schakel dan direct onze hulp in! Een groepenkast voorziet uw hele woning van stroom. Het is daarom essentieel dat dit zo zorgvuldig en efficiënt mogelijk wordt opgelost! Onze ervaren elektriciens zijn experts in het vervangen, of repareren van groepenkasten. Bel ons gerust, en wij zullen u graag helpen!

Wanneer moet ik mijn groepenkast laten controleren?

Het is van groot belang dat uw groepenkast het volledig doet. Het is daarom verstandig om uw groepenkast regelmatig te laten onderhouden door een professioneel elektricien. Als uw groepenkast behoefte heeft aan extra groepen zullen onze elektriciens dit ook voor u uitbreiden. Het is altijd beter om extra groepen te plaatsen als u veel elektrische apparaten heeft, omdat dit overbelasting kan voorkomen. Als u wel al zekere indicaties hebt dat uw groepenkast toe is aan een vervanging.

Meer dan 20 jaar ervaring met het plaatsen en vervangen van groepenkasten

Wanneer moet ik mijn groepenkast vervangen?

Het is zeer aangeraden om uw groepenkast te vervangen wanneer deze sterk verouderd is. Een groepenkast is verouderd wanneer het niet meer voldoet aan de normen van tegenwoordig. De normen zijn tegenwoordig namelijk veel strenger. Een verouderde groepenkast kan erg onveilig zijn. Het is belangrijk om deze adviezen ook op te volgen, want het helpt het voorkomen van woningbranden. Een aardlekschakelaar in uw groepenkast is tegenwoordig ook verplicht. Zonder dit is het bijna niet meer mogelijk om veilig te kunnen wonen!

groepenkast vervangen Hilversum
groepenkast vervangen Hilversum

Het verschil tussen een groepenkast en meterkast

Dit is een veelvoorkomende vraag. Een groepenkast en een meterkast worden vaak moeilijk uit elkaar gehaald. Een groepenkast is het systeem van alle elektrische automaten en groepen. Deze voorzien alle lichtpunten en stopcontacten van stroom. De meterkast bevat daarentegen een of meerdere elektriciteitsmeters. De ervaren elektriciens van elektrcien Hilversum kunnen u hier uitstekend bij adviseren.

groepenkast vervangen Hilversum
groepenkast vervangen Hilversum

Kosten van een Groepenkast vervangen 

De prijzen van het aansluiten of vervangen van een groepenkast zullen variëren. Het ligt namelijk aan hetaantal groepen dat aangesloten moet worden. Hoe meer groepen en daaarbij ook groepenkasten, hoe hoger de prijzen zullen zijn. Voor verdere informatie over de prijzen kunt u contact opnemen met Elektricien Hilversum.

CONTACT

elektricien hilversum
E

Groepenkast vervangen

E

Stroompunten aanleggen

E

Stroom-storingen

E

stopcontacten vervangen

E

oude stroom voorzieningen vervangen

E

Deskundige monteurs

CONTACT

Onze diensten

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Bent u benieuwd naar een prijsindicatie voor elektra aanleggen of repareren in uw woning of bedrijf in Hilversum? Bel dan gerust Elektricien Hilversum op voor meer informatie. U kunt uiteraard ook een vrijblijvend adviesgesprek. Heeft u bovenstaande problemen in de regio van Amersfoort? Dan staan de elektriciens van onze partner Elektricien Amersfoort voor u klaar.

groepenkast vervangen Hilversum
Call Now Button