085 – 019 71 85

24/7 bereikbaar

Beste elektriciens van het Gooi. Ze waren er meteen. Ook een goede prijs”

Roel Rienstra

Een andere elektricien kon de reden van de kortsluiting in mijn appartement niet achterhalen. Gelukkig deze jongens wel”

Janine Mazrahi

Alles werd snel en keurig uitgevoerd. Ook de prijs was goed vergeleken met andere offertes die we hadden ontvangen. Goed bedrijf”

Michelle Romph

R

Ervaren monteurs

R

24/7 spoeddienst

R

vooraf prijsopgave

Elektricien Hilversum

Meterkast vervangen

Op zoek naar een voordelig en allround elektriciteitsbedrijf in Hilversum om de meterkast te vervangen of te repareren? Bel nu met Elektricien Hilversum.

Bel ons nu

Meterkast vervangen in Hilversum

Heeft u hulp nodig bij het vervangen van uw meterkast? Het is aangeraden om een verouderde meterkast te vervangen. Want hoe ouder, hoe meer complicaties er kunnen ontstaan. Onze experts zijn gespecialiseerd in het vervangen of repareren van meterkasten. Bel daarom Elektricien Hilversum 24/7!  Elektricien Hilversum 24/7 bevindt zich in uw buurt en kan direct uw kant op komen, elk moment van de dag!

Laat uw meterkast controleren

De meterkast heeft ook een regelmatige controle nodig. Vaak genoeg wordt dit niet serieus genomen, waardoor er uiteindelijke grotere problemen ontstaan uit dingen die in het begin heel onschuldig en onproblematisch leken. 

Uw veiligheid vinden wij het belangrijkst. Het is daarom echt aangeraden om echte vakmannen in te schakelen. Onze elektriciens weten wat ze moeten doen en hoe ze dit werk het beste kunnen verrichten.

Meer dan 20 jaar ervaring met het plaatsen en vervangen van meterkasten

Wanneer moet ik mijn meterkast laten controleren?

Zoals eerder vermeld is een regelmatige controle essentieel, maar dit zijn wel de meest belangrijke momenten wanneer u uw meterkast moet laten controleren. Bij het renoveren van uw woning, bij een verhuizing en bij problemen met uw meterkast. Als u bijvoorbeeld uw gehele huis wilt renoveren en allemaal nieuwe elektrische apparaten wilt aanschaffen, moet u ook rekening houden met uw meterkast. Kan uw meterkast dit wel aan? Met hulp van Elektricien Hilversum kan uw meterkast het zeker aan! 

meterkast vervangen Hilversum
meterkast vervangen Hilversum

Het verschil tussen een groepenkast en meterkast

Dit is een veelvoorkomende vraag. Een groepenkast en een meterkast worden vaak moeilijk uit elkaar gehaald. Een groepenkast is het systeem van alle elektrische automaten en groepen. Deze voorzien alle lichtpunten en stopcontacten van stroom. De meterkast bevat daarentegen een of meerdere elektriciteitsmeters. De ervaren elektriciens van elektrcien Hilversum kunnen u hier uitstekend bij adviseren.

meterkast vervangen Hilversum
meterkast vervangen Hilversum

Wat zit er precies in mijn meterkast?

Uw meterkast bevat veel verschillende componenten en meters. Deze dingen zijn onmisbaar in uw meterkast: 

 • Elektriciteitsmeter
 • Watermeter
 • Gasmeter
 • Aardlekschakelaar
 • Wifi
 • Stoppenkast
 • Hoofdschakelaar
 • Aardblok
 • Aansluiting voor externe aarde
 • Buisinvoerstuk 

De volgende dingen kunt u ook vinden in uw meterkast:

 • Slimme energiemeter
 • Subsidie Meter zonnepanelen
 • Stadsverwarming
 • Telefoon
 • Kabeltelevisie (CAI)

CONTACT

elektricien hilversum
E

Groepenkast vervangen

E

Stroompunten aanleggen

E

Stroom-storingen

E

stopcontacten vervangen

E

oude stroom voorzieningen vervangen

E

Deskundige monteurs

CONTACT

Onze diensten

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Bent u benieuwd naar een prijsindicatie voor elektra aanleggen of repareren in uw woning of bedrijf in Hilversum? Bel dan gerust Elektricien Hilversum op voor meer informatie. U kunt uiteraard ook een vrijblijvend adviesgesprek. Heeft u bovenstaande problemen in de regio van Amersfoort? Dan staan de elektriciens van onze partner Elektricien Amersfoort voor u klaar.

meterkast vervangen Hilversum
Call Now Button